Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Macintosh 20 vuotta

Apple Macintosh täyttää tänään 20 vuotta. Kottaraispönttö-Mac julkistettiin 24.1.1984 kuuluisan Super Bowl -mainoksen saattelemana. Tälle päivälle ounasteltiin Applelta jotain suurta tuotejulkistusta, mutta ei ole ainakaan vielä kuulunut.

Super Bowlista puheen olleen: tämänvuotisessa tapahtumassa näytetään mainos Applen ja Pepsin yhteiskampanjasta. Pepsi-pullojen korkeissa jaetaan jenkeissä sata miljoonaa koodia, joilla saa ilmaisen biisin iTunes-verkkokauppasta. USA Today paljasti eilen, että mainoksessa esiintyy 20 USA:n levyteollisuuden etujärjestön RIIA:n laittomasta musiikinlatauksesta oikeuteen haastaamaa nuorta. Pepsillä onkin ollut mistä valita, koska RIIA on haastanut oikeuteen jo 914 ihmistä, joista 532 tällä viikolla. Mainoksessa nuoret näyttävät Pepsi-pulloa ja sanovat edelleenkin lataavansa ilmaista musiikkia netistä.
Päivitys: Mainos löytyy nyt netistä.

Ai niin, Jarkko täyttää tänään 24. Onnea vaan sinnekin, jos tätä blogia luet.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.