Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kaveriverkosto netissä

Jokin aika sitten oli villityksenä LinkedIn, joka on ilmainen palvelu, jossa voi kerätä ja ylläpitää työkontaktien verkostoa. LinkedInissä kuitenkin suurin puute (ainakin minusta) on se, ettei omalla kaverilistalla olevien listaa päässyt näkemään ja näin seuraamaan, pitääkö “six degrees of separation” -teoria paikkansa. Oikeata hyötyä LinkedInistä tuskin on, vaikka työkaluna sitä mainostetaankin.

Uudempi villitys on orkut, Googlen ohjelmoijan vapaa-aikanaan tekemä projekti, joka on saanut Suomessa huomiota myös huvittavan nimensä takia. Siihen pääsee mukaan vain, jos joku jo jäsenenä oleva kutsuu ja siellä kaverilistojen selailemisen syvyyttä ei ole rajoitettu.

Päivitys 25.1.2004: Ilmeisesti LinkedInillä luetaan tätä blogia, koska systeemiin on juuri lisätty tuo kontaktilistojen selailu. Se pitää vain erikseen laittaa päälle.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.