Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Netissä kaikki on varastettavissa?

retroCRUSH julkaisi marraskuussa artikkelin The Worst Sex Scenes Ever: A Look At The Most Unsexy Sex Scenes. Kuukautta myöhemmin englantilainen iltapäivälehti The Daily Star julkaisi koko artikkelin lehdessään väittäen sen lähteeksi jotain aivan muuta kuin retroCRUSHin. Kun retroCRUSHin ylläpitäjä ja alkuperäisen artikkelin kirjoittaja Robert Berry otti yhteyttä The Daily Stariin, hän sai kuulla lehden toimituspäällikkö Kieran Saundersilta tällaisen helmen: “Well, if it’s on the internet it’s up for grabs. You can’t copyright anything on the internet.” Nyt Berry pyytää apua tekijänoikeusasioita tuntevilta lakimiehiltä. [via Boing Boing]

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.