Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Applelta kodin viihdekeskuksen keskipiste?

Schizo-Janne linkittää mielenkiintoiseen artikkeliin huhusta, jonka mukaan kodin viihdekeskuksen keskipistettä työnimellä iBox. Laite on TV:n lisälaitteeksi liitettävä tietokone, jossa on TV-viritin, polttava DVD-asema, 120 gigan kovalevy ja kevennetyt versiot Applen iPhotosta ja iTunesista. Laitteen saa liitettyä piuhalla ja piuhatta (802.11g) lähiverkkoon ja se pystyy jakamaan lähiverkossa sille tallennettua videota, musiikkia ja kuvatiedostoja. Linkin takaa löytyvä artikkeli kertoo vielä lisää tästä kiinnostavan kuuloisesta laitteesta.

Tiistaina Applen Steve Jobs esittelee taas firman kuumat uutuudet, kun San Franciscon Macworld-messut alkavat. Ties vaikka näkisimme iBoxin siellä…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.