Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

OmniWeb 5

Think Secret esittelee tulevaa OmniWeb 5 -selainta. Siinä on monia kiinnostavia ominaisuuksia, kuten muista selaimista poikkeava välilehtien toteutus. OmniWebissä ne on toteutettu selainikkunan reunassa olevana listana, joka näytetään joko tekstinä tai pieninä kuvina välilehdissä olevista sivuista. Kun Apple julkaisi ensimmäisen version Safari-selaimesta, siinä ei ollut tukea välilehdille. Varsinkin bloggaajat rupesivat ominaisuutta selaimeen vaatimaan ja joku teki Applelle ehdotuksen välilehtien toteuttamisesta juuri tuollaisena listana esikatselukuvia. Apple kuitenkin päätyi toteuttamaan ominaisuuden “perinteiseen” tapaan, samalla tavalla kuin Mozilla.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.