Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kehystetty taulukko CSS:llä

Ennen vanhaan, silloin kun vielä miehet olivat rautaa ja selaimet Netscapeja, tehtiin taulukon ympärille pikselin levyinen kehysviiva kahden sisäkkäisen taulukon avulla. Ulompi taulukko oli taustaväriltään viivan värinen ja joka suunnasta pikselin verran sisempää taulukkoa suurempi. Taulukossa oli yksi solu, jonka sisällä oli toinen taulukko, joka sisälsi itse tekstisisällön. Kun vielä sisemmässä taulukossa oli solujen välissä yhden pikselin rako, näytti taulukko kivasti kehystetyltä.

Nykypäivän ratkaisu on tehdä homma CSS-tyylimäärittelyjä käyttäen. Mutta miten? Kirjoitin aiheesta pienen artikkelin: One-pixel table border with CSS.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.