Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Matka maailman ympäri

Eilen alkoi MTV3:lla uusi kausi Amazing Race -kilpailusta. Kisassa yksitoista paria ratkoo tehtäviä, jotka vievät heidät samalla paikkoihin eri puolilla maailmaa. Voittajajoukkue saa miljoona dollaria puhtaana käteen. Ensimmäinen jakso alkoi Nevadan suola-aavikolta, josta kilpailijat käskettiin Las Vegasin lentokentän kautta Rio de Janeiroon, jossa suoritettujen tehtävien jälkeen viimeisenä lepopaikkaan päässyt joukkue pudotettiin pois kisasta. Amazing Race ei varmasti ole mikään kovin todenmukainen dokumentti kilpailusta, mutta on se silti hyvää viikonloppuillan viihdettä. Kakkososa nähdään jo tänään, ja jatkossakin kisaa näytetään joka lauantai- ja sunnuntai-ilta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.