Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sataa sataa ropisee

Ulkona sataa vettä ja plussan puolella. Ei hyvä.

Olemme olleet kotona jo pari yötä, mutta olen yrittänyt välttää koneen ääressä istumista. Ehtiihän sitä sitten taas… Eilen kyllä kirjoitin The Daily Roxetteen vuosittaisen katsauksen menneen vuoden tapahtumiin.

Joululahjaksi tuli Tian siskolta upea Iittalan All Steel -paistokasari ja minun pikkuveljeltäni kaksikin juustohöylää. Vanhemmilta tuli hieno ja kallis lahja: he lupasivat maksaa puolet tulevan asunnon parketista – siellä kun olisi perusvarustuksessa makuuhuoneissa muovimatto. Tia antoi monta lahjaa, muun muassa Myyrä-mukit ja leffaliput, joilla on tarkoitus mennä katsomaan Nemoa.

Tietokone-lehti antoi avustajilleen Lauri Kotilaisen Parempi lehtijuttu -kirjan. Olikohan se joku mielipiteenilmaus juttujen tasosta?

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.