Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Joululahjaksi Blogit.fi

Niin uskomattomalta kuin se saattaakin kuulostaa, Blogit.fi on vihdoinkin avannut ovensa. Asmunder on kiteyttänyt Blogit.fi:n tarkoituksen hyvin: “Blogit.fi:n ei ole tarkoitus olla mikään tavallinen blogi. Ennenkaikkea Blogit.fi:n on ajateltu olevan suomalaisista blogeista ja niiden ympärillä tapahtuvista ilmiöistä kertova blogi. Mitenkään ehdottoman tiukka tuo rajaus ei ole, mutta todettakoon kuitenkin, että mitään teoreettisen bloggausfilosofian pohdintanurkkaa Blogit.fi:stä ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä.”

Itse toivoisin Blogit.fi:n olevan myös se paikka, joka selvittää blogosfäärin ulkopuolisille ihmisille, mitä ihmeen ideaa on bloggaamisessa, ja ehkä innostaa heitä myös aloittamaan oman blogin pitämisen. Blogit.fi:n tarkoituksena ei ole tehdä kilpailevia tuotoksia Pinserin blogilistan, BlogiWikin tai muiden vastaavien rinnalle, mutta ehkä koota linkit näihin yhteen paikkaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.