Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Hyviä Roxette-uutisia

Halusitte tai ette, niin uutisoidaan vähän Roxettesta. Kuten varmaan kaikki tietävätkin, Marie on toipumassa pahanlaatuisesta aivokasvaimesta. Nyt Marie on kuitenkin palannut julkisuuteen kertomaan hyviä uutisia. Hän on työstämässä soololevyä, jonka ilmestymisestä ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Roxetten toinen puolisko Per on sen sijaan toipumassa hurmiosta, johon ruotsalaiset joutuivat hänen julkaistuaan ruotsinkielisen soololevyn kesän alussa. “Mazarin”-levy on myynyt Ruotsissa moninkertaista platinaa ja kesän lopulla ollut kiertue oli lähes poikkeuksetta loppuunmyyty. Tämän päivän suuri uutinen on, että Per aikoo koota kasaan vanhan bändinsä Gyllene Tiderin ja tehdä bändin 25-vuotisjuhlakiertueen ensi kesänä. Edellinen kiertue Återtåget vuonna 1996 rikkoi Ruotsin yleisöennätykset. Katsotaan kuinka tällä kertaa käy.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.