Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tervetuloa tulevaisuuteen

Zed mainostaa telkkarissa Finder-palveluaan, jolla voi kätevästi etsiä unohtuneet osoitteet joulukortteja varten. No, eilen minäkin päätin kokeilla. Lähettämääni tekstiviestiin ei ikinä tullut vastausta. Soneran vastaava palvelu (joka on kai käytännössä sama systeemi eri lyhytnumeron takana) sentään vastasi, että “palvelu on väliaikaisesti pois käytöstä”. Tänään loggauduin sisään Soneran Mobileplazaan ja käytin Finderia web-käyttöliittymän kautta. “Yhteyden otto palveluun epäonnistui”, sanoi Mobileplaza.

Tuskastuneena kysyin Tialta, löytyisiköhän netistä vielä jokin palvelu, jota voisi käyttää, nyt kun Eniro.fi:n henkilöhakukin on suljettu. Tia ehdotti, että katsoisin puhelinluettelosta. Se olikin radikaali ehdotus! Minulle ei ollut tullut mieleenkään, että ottaisin käteeni puhelinluettelon ja etsisin osoitetta sieltä. Eihän nyt nykypäivänä kenelläkään ole lankapuhelinta puhumattakaan, että sen numero olisi listattuna luettelossa. Tai jos numero sieltä löytyykin, niin ei siellä ainakaan osoitetta ole.

Sanomattakin lienee selvää, että kyllähän se osoite sieltä löytyi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.