Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Nokialaisista

Ostettiin eräälle läheiselle syntymäpäivälahjaksi Nokia 1100, josta Nokia sanoo: “Luotettavassa ja edullisessa Nokia 1100 -puhelimessa ei ole mitään turhaa.” Paitsi ehkä taskulamppu ja sitäkin monet työkaverit pitivät nerokkaana lisänä kännykkään. Puhelimen ylälaidassa on pieni ledi, johon saa valon pitämällä C-nappia pohjassa. 1100:ssa on kuitenkin myös kaikki tarvittava puhumiseen ja tekstaamiseen ja se on kivan kokoinen: 93 grammaa.

Jos en olisi niin teknologiafriikki, 1100 voisi olla minullekin ihan riittävä puhelin. Mutta koska puhelimen pitää gadget, ottaisin mieluummin Nokia 6600:n, jossa onkin sitten kaikki herkut: GPRS, Bluetooth, kamera, www-selain… Hintaakin on tietysti sitten nelinkertaisesti peruspuhelimeen verrattuna. Nykyisen nokialaiseni tihruista kalenteria en ole käyttänyt kuin muistutuksiin silloin tällöin, mutta koska 6600:n kalenterin saisi jopa synkronoitua iCalin kanssa, voisi se ehkä korvata vanhan Palm Vx:ni, joka alkaa jo olla vähän käytössä kulunut.

O’Grady’s PowerPagella on muuten positiivinen arvostelu 6600:sta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.