Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Euroviisut

Roxette on valtaamassa Euroviisut ensi vuonna, tosin ei esiintyjänä. Ruotsissa Per Gessle on kutsuttu kirjoittamaan laulu kisoihin ja Suomessa Roxetten taustavaikuttaja Mats “MP” Persson on kisaamassa laululla “Can’t Stop Loving You”. Per ei ole vielä kertonut aikooko hän laulua kirjoittaa. MP:llä on pitkä matka loppukilpailuun, sillä vuoden 2002 huonon menestyksen takia Suomi joutuu vielä karsimaan ennen kuin portit varsinaiseen loppukilpailuun aukeavat.

“Can’t Stop Loving You” -laulun esittää suomenruotsalainen laulaja-lauluntekijä Patrick Linman, joka kirjoitti biisin yhdessä MP:n kanssa. Jännittävä yksityiskohta on se, että Suomen karsinnassa kisaa myös “I Can’t Stop Loving You”, jonka esittää Kirsi Ranto.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.