Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Digikuvia hukassa oleviksi paperikuviksi

Digicameran mainostamana kävimme viemässä muistikortillisen kuvia Helsingin Kuvaan, jolla oli keskiviikkona kunnon avajaistarjous: 40 digikuvaa paperikuviksi kahdella eurolla. Tulos: hinta ja laatu olivat hyviä, mutta palvelu ei.

Muistikortti jätettiin keskiviikkoiltapäivänä liikkeeseen ja kuvien luvattiin olevan valmiita torstaiaamuna. Tia meni niitä aamulla hakemaan, ja kuvat varmaan olivatkin valmiina – tosin hukassa, samoin kuin muistikorttikin. Kuvat ja kortti onneksi löytyivät päivän aikana, mutta vähän paha maku jäi suuhun. Eikä se ainakaan auttanut, että myyjä oli vielä pitänyt Tialle luennon siitä, kuinka kuvat pitäisi aina ottaa maksimiresoluutiolla. Nipussa oli nimittäin kolme kuvaa, joissa pikselit selvästi erottuivat. Myöhemmin huomasimme, että liike oli tehnyt printit myös näissä kolmessa kuvassa olleista Photoshopin esikatselukuvista.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.