Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sisusta kotitoimisto

Sisustuslehtien vakiokamaan kuuluu “Sisusta kotitoimisto” -artikkelit. Visakopu.netin ansiosta voit nyt säästää monta euroa ja jättää lehden kauppaan, sillä voin kertoa ihan ilmaiseksi, millainen on sisustuslehtien mielipide toimivasta kotitoimistosta.

  1. Hanki paperisilppuri, vaikkapa tällainen. Pistä silputen kaikki paperi, myös lehdet, jonka kotitoimistostasi löydät. Paperisilpun voit viedä naapurin tytön gerbiileille pesäntekotarvikkeiksi.
  2. Muuta kattohuoneistoon, johon aamuauringon valo siivilöityy sälekaihtimien välistä.
  3. Käy shoppailemassa aerossa. Jos rahat ovat vähissä, Ikeakin kelpaa. Osta lasipöytä ja designtuoli. Herman Millerin Aeron olisi tietysti paras valinta.
  4. Hanki myös jokin selkeälinjainen kirjahylly ja siihen pari tyhjää lehtikoteloa ja mappia (esimerkiksi harmaita). Lehtikoteloon voi laittaa joko yhden vapaavalintaisen sisustuslehden tai koko vuosikerran lehtiä, joiden selkämykset ovat yhteneviä, esimerkiksi Wallpaper.
  5. Heitä rupuinen PC:si menemään ja osta Applen PowerBook. Ehkä jokin muukin metallinkiiltoinen kannettava käy, mutta ei niin hyvin. Joudut heittämään myös kaikki oheislaitteet pois, sillä ne eivät sovi sisustukseen. Kannettavaa pitää käyttää ilman johtoja tai hiirtä, ne pilaavat tyylikkyyden.
  6. Älä tee töitä. Saatat pilata taiteellisen vaikutelman epäsiisteillä vaatteillasi. Ties vaikka aikoisit olla kalsareillasi etätöitä tekemässä. Se ei ole kaunis näky se.
Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.