Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

MP3.comin sisältämä musiikki aiotaan tuhota

Vivendi Universal myi MP3.com-domainin jokin aika sitten CNET:lle. Tällä hetkellä MP3.com on vielä musiikkiarkisto, jossa on yli 750 000 kappaletta 250 000 eri artistin esittämänä. CNET aikoo ottaa domainin omaan käyttöönsä ja tuhota saitin sisällön. Ikävä juttu, koska monille aloitteleville artisteille MP3.com on ollut hyvä paikka jakaa ja myydä musiikkia.

Minä olen kerran ihan ostanutkin musiikkia MP3.comin kautta. Retro Rewind -niminen newyorkilainen radio-ohjelma nauhoitti syksyllä 2000 Roxetten promoesiintymisen Virgin Megastoressa. Nauhoitetut kappaleet olivat vapaasti ladattavissa MP3.comista ja sieltä sai myös tilattua ne audio-cd:nä. Tilasin cd:n erikoisuudeksi levyhyllyyn. Osa myyntituloista meni hyväntekeväisyyteen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.