Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Päivän pohdinnat

TV-maksua mainostetaan kampanjalla, jossa ravintolasta lähtevä mies vie laskun viereiseen pöytään. Sloganina on “Jos joku ei maksa, muut maksavat enemmän.” Jos tämä kampanja tehoaa ja TV-maksun maksajien määrä kasvaa vaikkapa viisi prosenttia, laskeeko TV-maksu ensi vuonna viisi prosenttia?

Säilyttävätköhän TV-yhtiöt tilastotiedoista kertovia uutisia varten kuvattuja filmejä ihmisvilinästä? Jos säilyttävät, niin kuinka monta tuntia ihmisvilinää uutistoimitusten arkistoista löytyy? Käytetäänkö filmejä uudestaan vai kuvataanko joka uutista varten uusi? Jos niitä kierrätetään, niin kuinka kauan yhtä filmiä voi käyttää ennen kuin katsojat huomaavat, että vaatteet, autot ja muovikassit ovat vanhoja?

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.