Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Stand up -komiikkaa

Olin Hannan ja hänen kavereidensa kanssa eilen illalla We Got Beef -baarin Comedy Kitchenissä. Englanninkielisestä nimestä huolimatta kyseessä oli täysin suomenkielistä stand up -komiikkaa ja vieläpä hyvää sellaista. Baari oli aivan täyteen ahdettu ja vaikka saavuimme paikalle tuntia ennen ohjelman alkamista, saimme huonot paikat lavan sivusta, tai oikeastaan sen takaa. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään lainkaan.

Esiintymässä olivat muun muassa André Wickström, Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson ja Heli Sutela. W-tyyli-ohjelmasta tuttu Wickström – ehdottomasti oma suosikkini tuosta esiintyjäporukasta – esiintyi illan aikana useammankin kerran.

Comedy Kitchen järjestetään joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai eli seuraavan kerran 7.12. Sisäänpääsymaksu on ainakin tähän asti ollut naurettavat kaksi euroa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.