Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Pantteri on täällä

Mac OS X 10.3 eli Panther on nyt asennettu. Hyvin tuntuu kaikki pelaavan, tosin Apachen asetustiedosto oli korvaantunut uudella – niin on tosin käynyt aina isommissa käyttispäivityksissä. Onneksi Applen pojat ja tytöt ovat olleet ajattelevaisia ja vanhasta asetustiedostosta tehdään automaattisesti kopio samaan hakemistoon nimellä httpd.conf.applesaved. Omat asetukset paikoilleen, sudo apachectl restart ja Apachekin toimi taas.

Uusi OS X näyttää kivalta, kun Aqua- ja Brushed metal -ulkoasujen eroa on hieman kavennettu. Aikaisemmin Finderin ja useimpien ohjelmien käyttämä vaalea, raidoitettu Aqua-väritys erosi vielä paljon enemmän muun muassa Safarin käyttämästä tummemman harmaasta Brushed metalista.

Lisää Panther-juttua luvassa myöhemmin, halusitte tai ette.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.