Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Musiikkia korvillemme

Apple julkaisi tänään iTunesin Windowsille ja samalla päivitti myös Mac-version. Yhtiö julkisti myös iPodiin liitettävän sanelumikrofonin ja muistikorttilukijan. iTunes Music Storeen lisättiin myytäväksi myös 5000 äänikirjaa. Mac Rumorsilla on lista päivän julkistuksista.

Aiheeseen liittyen:
AP Hi Tech: Review: New Napster Returns a Bit Buggy. “In theory, then, the new Napster ought to be greeted with cheers by law-abiding, music-loving Windows users. The actual software I tested – a prerelease version – in reality gave me a bigger headache than any heavy metal band ever did. The software repeatedly crashed during installation and brought down the entire computer with it.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.