Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Visa on bloggaajien Per Gessle

Merten on määritellyt mitä suomalaista yhtyettä suositut blogit vastaavat eli kuten Merten sanoo: “Nämä perustuvat puhtaasti siihen, miten minä koen lukukokemuksen ja tiettyjen yhtyeiden musiikin – mitkä mielikuvat ovat lähimpänä toisiaan.”

Minua Merten ei ikävä kyllä ollut listalleen laittanut, joten täytynee määritellä itse itseni. En keksinyt yhtään sopivaa suomalaista artistia, mutta ehkä Ruotsin pop-ihme Per Gessle voisi sopia. Hän on biisinkirjoittaja, jonka kappaleet ovat yleensä aika tyhjänpäiväisiä, mutta jäävät silti mieleen. Yleensä hän ei paljon tuo omia mielipiteitään esille ja jos tuokin, niin kukaan ei huomaa. Niin ja hän pärjää aika hyvin top-listoilla.Det blev varmt igen
jag hade blivit van vid kappan
allt blev ljust igen
förvandligen total

Hissen fungerade
jag brukade springa
uppför trappan
solen blev en raket
mot min tapet
mitt tak
bom bom

– Per Gessle / Varmt igen

Gesslen kappaleissa on kyllä paljon vähemmän Mac-juttuja kuin tässä blogissa…

(Joku voi tietysti olla sitä mieltä, että väänsin nyt tähän väkisin Per Gesslen, kun olen muutenkin fani. Muita ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan sähköpostilla.)

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.