Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

PHP:llä tehty extranet-sovellus? Anyone?

Olisi tarvetta kevyelle PHP/MySQL-pohjaiselle extranet-sovellukselle, lähinnä työprojekteihin liittyvien tiedostojen jakamiseen asiakkaille. Tietäisiköhän joku tämän blogin lukijoista sopivaa?

Toivomuslistani on tällainen:

  • Käyttäjäryhmät, joilla erilaiset oikeudet
  • Useamman eri projektin hallinta
  • Blogityylinen ilmoitustaulu, jossa ehkä kommentointimahdollisuus
  • Tiedostokirjasto, jossa myös mieluusti kommentointi
  • Automaattiset sähköposti-ilmoitukset, kalenteritoiminnot, bugiraportointi yms. olisivat kivoja lisiä, mutta eivät pakollisia

Päivitys #1: Mikael muistutti sähköpostissaan HotScripts.comista. Sieltähän noita löytyy, Groupware-osastosta. Onko kellään kokemusta yhdestäkään? Lisävaivaa aiheuttaa vielä se, että Nebulalla on päällä PHP:n safe mode, mutta se on toinen tarina…

Päivitys #2: Nyt kun olen noita jo useamman tässä päivän aikana käynyt läpi ja osaa testannutkin, niin ongelmana tuntuu olevan se, että nuo groupware-softat on tehty intraneteiksi, eivät extraneteiksi. Minä haluan sovelluksen, jossa voi perustaa projekteja ja luoda yksittäisen projektin sisälle tiedostokirjaston. Groupwareissa näyttää yleensä olevan yksi yhteinen tiedostokirjasto, jonka sisällä voi määrittää käyttöoikeuksia tiedostokohtaisesti. Kyllähän käyttäjäryhmien kanssa kikkailemalla varmaan pääsisi samaan lopputulokseen, mutta kun ei haluaisi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.