Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Google, AdSense ja "epäkelvot klikkaukset"

Russell Beattie Notebook: Is Google Playing Games? Googlen AdSense on palvelu, jonka avulla kuka tahansa voi laittaa sivuilleen tekstibannereita ja tienata hieman rahaa klikkauksista. Russell Beattie kirjoittaa omituisuuksista AdSensen käyttöehdoissa. Koko juttu lähti liikkeelle siitä, että Google irtisanoi Erik C. Thauvinin AdSense-sopimuksen “epäkelpojen klikkausten” takia. Sitä, mitä nuo “epäkelvot klikkaukset” ovat, ei Google suostunut kertomaan, koska silloin se olisi yhtiön mukaan saattanut paljastaa jotain tavoista, joilla se monitoroi AdSense-mainoksia.

Beattien blogikirjoituksen kommenteissa joku miettiikin, että voisi ruveta kiristämään AdSensen käyttäjiä ja vaatimaan lunnaita tai muuten kiristäjän tekemä ohjelma rupeaa lähettämään klikkauksia, kunnes Google irtisanoo sopimuksen.

Päivitys: Jason Kottken tiivistelmä aiheesta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.