Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 24. syyskuuta 2003 klo 20:39

Soneralla on kätevä Missä olet -palvelu, jolla voi tekstiviestillä tai wapin kautta tarkistaa kaverin sijainnin. Vastauksena palvelu antaa kaupungin ja kaupunginosan sekä koordinaatit. Vielä kätevämpi palvelu on Mobileplazan kautta käytettynä, koska silloin systeemi näyttää myös sijainnin pisteenä kartalla. Testien mukaan tulos on ainakin näin pääkaupunkiseudulla hyvinkin tarkka.

Kenen tahansa sijaintia ei Missä olet -palvelulla voi saada selville. Kaverin on ensin pitänyt antaa suostumus siihen, että saat kysyä Soneralta hänen sijaintinsa. Palvelussa on mahdollista myös laittaa päälle toiminto, joka lähettää tekstiviestin, jos joku kavereistasi on tarkistanut sijaintisi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.