Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 22. syyskuuta 2003 klo 22:44

Tämä oli jotenkin niin uskomattoman typerää, että lainataan tännekin:

Infobite Blogi: Autoton päivä. “Tänään oli se kaikkien puunhalaajien ja viherpipertäjien lempparipäivä. Nimittäin autoton päivä. Itse juhlistin päivää köröttelemällä Primeralla töihin ja takaisin. Sitten jos rakentavat sen länsimetron voin harkita jotain julkisia kulkuneuvoja.”

Kiitos Sakke tästä fiksusta heitostasi. Kuulostat ihmiseltä, joka kyllä aina keksii jonkun syyn olla käyttämättä joukkoliikennettä. “Mutta eikös se ole ihan sama kulkeeko metrolla vai omalla autolla. Pitäähän se sähkökin jollain tuottaa ja siitä tulee päästöjä.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.