Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 16. syyskuuta 2003 klo 19:52

Hienoa, Ryanair ryhtyy lentämään Tampereelta Lontooseen, kertoo Hesari. “Yhdensuuntaisen matkan avajaishintana on 29,90 euroa. Näihin ilmoitettuihin hintoihinsa Ryanair saa kuluttajaviraston kanssa tehdyn sopimuksen mukaan lisätä kuusi euroa luottokorttimaksuja, muttei muita ylimääräisiä maksuja. Ryanair on tosin lipsunut tästä sopimuksestaan. Suomalainen halpalentoyhtiö Flying Finn on lentänyt kesällä Helsingistä Stansteadiin noin 90 eurolla. Maanantaina Flying Finnin Lontoon-lentoja tarjottiin 69 eurolla. Suurilla kansallisilla lentoyhtiöillä edullisimmat menopaluulennot Helsingistä Lontooseen maksavat yleensä yli 200 euroa.”

Kirjoitin kesäkuussa Tian ja minun Ryanair-matkasta Ruotsiin. Kokemus oli muuten positiivinen, mutta matka Pirkkalan lentokentälle pidentää matkaa vähän turhan paljon.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.