Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 16. syyskuuta 2003 klo 14:58

Mitäs helvettiä tämä nyt on? Näyttää siltä, että VeriSign on “kaapannut” kaikki netin käyttämättömät domainit ja ohjaa ne omalle hakusivulleen. Kokeilepa vaikka osoitetta www.ei-tallaista-domainia-ole-olemassakaan-afdsjhsc0uq3e9.com. [via Unsanity.org]

Slashdotissa on lisää aiheesta.

Päivitys: Tällä hetkellä näyttää siltä, että VeriSign on laittanut toiminnon pois päältä ja olemattoman domainin käyttäminen johtaa time-outiin. Toisaalta aikaisemmin selain olisi saman tien ilmoittanut, ettei kyseistä domainia ole olemassa, joten ihan ennallaan eivät asiat ole. Aikaisemmin tänään ylläoleva olematon osoite johti tälle sivulle.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.