Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 14. syyskuuta 2003 klo 21:47

BetterHTMLExport on iPhoton laajennus, jolla voi luoda valituista kuvista tai albumeista parempia www-albumeita kuin iPhoton omalla systeemillä. BetterHTMLExportilla on oma sivunkuvauskieli, jolla voi luoda monimutkaisiakin sivupohjia. Template Exchangessa on tarjolla muutamia valmiita pohjia. BetterHTMLExport on 19 euron shareware ja ensivaikutelma on, että se on hyvinkin hintansa väärti.

Laitoin nettiin BetterHTMLExportilla tehdyn esimerkkigallerian marsukuvista. Suurimmassa osassa kuvia on yritetty vähän virittää studio-olosuhteita, mutta ehkä olisi parempikin lakana tuohon taakse löytynyt. Mutta kyllähän joukosta löytyy ihan onnistuneitakin otoksia, esimerkiksi kuva #6 ja kuva #7.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.