Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 11. syyskuuta 2003 klo 22:20

Helsingin Sanomat: BMG vaatii tasavertaista asemaa Warner-liitossa. Jutun kuvituksena on kuva Britneyn ja Madonnan suudelmasta MTV Video Music Awardseissa. “BMG:n Britney Spears ja Warnerin Madonna symboloivat omalla tavallaan levyjättien mahdollista littoa MTV:n gaalassa kuukausi sitten.”

What Do I Know: CSS Support in Flash MX 2004. Todd Dominey kirjoittaa uuden Flashin CSS-tuesta, joka on osoittautunut hyvin puutteelliseksi. “After throwing all kinds of CSS attributes at the player – succeeding at times, and failing more – I realized (duh) there was probably a Help document somewhere that detailed what CSS properties the player supports. Macromedia’s web site doesn’t seem to offer an online copy of this info (at least not yet), so for now, here is the complete set.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.