Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 7. syyskuuta 2003 klo 12:17

Tässä lähellä on omakotitalo, jonka pihassa pidetään neljää-viittä koiraa. Kun siitä kulkee ohi, koirat tulevat pensasaidan viereen räkyttämään. Pensasaidan takana on vihreää puutarha-aitaa, sellaista jota myydään rautakaupassa rullatavarana. On selvää, ettei sellainen pidä takanaan kuin oravia, eikä oikeastaan niitäkään, koska oravat mahtuvat aidanrei’istä ulos.

Tänään yksi koirista hyökkäsi aidasta ulos ja tuli haukkumaan Romua. Romu on uroskoira elämänsä kunnossa eikä ole aina ihan varmuutta, kuinka se suhtautuu vieraisiin koiriin – eihän se ole meillä ollutkaan kuin vasta viikon. Tämä vieras koira tyytyi onneksi haukkumaan meitä metrin päästä ja kun me peräännyimme varovasti, se jäi haistelemaan kadunvartta ja lopulta hyppäsi takaisin pihalleen. Enpä kuitenkaan haluaisi tietää kuinka käy, jos kaikki viisi koiraa tulevat ulos pihasta ja Romu päättää näyttää hammasta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.