Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 6. syyskuuta 2003 klo 22:45

Woody oli tänään luonnetestissä. Testissä kokeillaan koiran reaktioita ulkoisiin ärsykkeisiin ja reagointia uhkatilanteisiin. Woody otti kokeen Vallilan kulmilla pentuaikansa eläneen otteilla. Woodyn reaktio esimerkiksi kolisevaan kelkkaan, jota hinataan kohti koiraa ja omistajaa oli lähinnä “hoh-hoijaa, jokos jatketaan matkaa”. Toiset koirat ovat olleet siinä vaiheessa jo hylkämäässä emäntänsä ja juoksemassa karkuun. Toisaalta olin yllättynyt siitä, ettei Woody ollut herkemmin suojelemassa Tiaa. Ehkä se ei vain uskonut, että testissä kukaan olisi oikeasti hyökkäämässä kimppuun – missä se olikin täysin oikeassa. Tarkemmin Woodyn tuloksista voit lukea Woodyn omilta sivuilta.

Ai niin, intternetistä löytyi myös tällaisia koirakuvia.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.