Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 20. elokuuta 2003 klo 10:29

InfoWorld: Microsoft to lock down MSN Messenger network. “Microsoft Corp. is making changes to its MSN instant messaging (IM) service that will lock out users of third-party software that uses the service as well as users of older versions of Microsoft’s own Messenger client, the company said Tuesday.” [via Universal Rule]

Ikävä juttu, toivottavasti Proteuksen tekijät keksivät jonkun tavan kiertää esto. Artikkelissa mainitaan myös Microsoftin lähettämä varoitusviesti muutoksista. “A relatively small number of people got multiple e-mail messages because of a “snafu” in Microsoft’s e-mail system, [Microsoft spokesman Sean Sundwall] said. Minulle noita viestejä tuli seitsemän. Vähän ihmetyttikin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.