Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 19. elokuuta 2003 klo 17:31

Uusimmassa Tietokone-lehden Macmaailma-liitteessä (postitetaan vain vanhoille Macmaailman tilaajille, ei saatavana muuten) on kirjoittamani vertailu Salling Clickeristä ja Romeosta, jotka ovat molemmat softia, joiden avulla Ericssonin kännykästä voi tehdä Macin kaukosäätimen Bluetooth-yhteyden yli. Vertailun lopputulos oli se, että ohjelmien ominaisuudet ovat suunnilleen samat, mutta Salling Clicker on mukavampi käyttää. Romeon hyvä puoli on kuitenkin se, että softa on ilmainen – Salling Clicker on 10 dollarin sharewarea.

Nyt Romeo kuitenkin täräyttää pöytään jotain ihan uutta: uusin 0.9.1-versio toimii yhdessä Veta Universalin kanssa, jolloin Macia voi ohjata Nokian Series 60 -puhelimella eli 3650:lla tai 7650:lla. Nyt puuttuu vain sopiva puhelin…
Päivitys: Sulan puhelimella oltaisiin tuota testattu, mutta kun softaa ei pääse edes kokeilemaan maksamatta 8 dollaria ja lähettämättä puhelimen IMEI-koodia softan tekijälle, jätettiin tekemättä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.