Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 19. elokuuta 2003 klo 10:08

En tiedä, onko minulla aina ollut aamuisin käynnistymisvaikeuksia, mutta nykyään ainakin on. Se on ikävää, koska kuitenkin haluaisi aloittaa työt aikaisin, jotta voisi lopettaakin aikaisin. Joka tapauksessa iltaisin koodaus sujuu paljon paremmin kuin aamuisin (lue “ennen klo 14”).

Viime päivinä on tullut shoppailtua netistä kovasti. Tilattiin Canon Powershot A70, People Like Us -DVD ja Tialle hauskasti nimetty kirja The Sex Life of Guinea Pigs, kun meidän pikku marsuliinit saavat kohta vielä pienempiä marsuliineja…

Veljen iMac hajosi kesällä ukkosmyrskyssä. Sama kone on hajonnut ukkosella jo kerran aikaisemminkin. Ilmeisesti nuo vanhat värikuorelliset iMacit ovat herkkiä, koska Tian kaverilla iMac oli hajonnut myös, mutta samassa huoneessa ollut G4 oli säilynyt ehjänä. Veli on nyt armeijassa, joten koneen korjaus on edennyt hitaanpuoleisesti. Vähän aikaa sitten se kuitenkin vietiin korjaamoon ja tällä viikolla korjaamosta soitettiin, että kone olisi nyt valmiina. Äiti ja veli ajoivat sitten iltapäiväruuhkassa iMacia hakemaan. Kun he saapuivat perille, korjaamossa ilmoitettiin, että kone hajosi uudestaan ja että korjaaminen maksaisi vielä lisää siihen summaan, jonka he ilmoittivat alunperin ja joka oli jo ilmoitettu vakuutusyhtiöön. Sanomattakin on selvää, ettei siihen suostuttu. Kone jäi kuitenkin edelleen korjaamoon. Saa nähdä kuinka käy.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.