Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 8. elokuuta 2003 klo 13:55

Per Gesslen Mazarin-albumi on seitsemättä viikkoa listaykkösenä Ruotsissa. Levy on myynyt seitsemän viikon aikana jo noin 200 000 kappaletta. Määrä on uskomaton ottaen huomioon, että jos levy olisi suomalainen, se olisi myydyimpien kotimaisten levyjen listalla jo sijalla neljä. Se pudottaisi sijalle viisi Dingon Kerjäläisten valtakunnan, jolla on kestänyt 18 vuotta päästää 190 000:een.

Kaikkien aikojen myydyin ulkomainen levy Suomessa, Queenin Greatest Hits 2, ei ole myynyt kuin vaivaiset 130 000 kappaletta.

Gesslestä kun nyt tuli puhe, niin ruotsalainen laatulehti Se & Hör, joka vastaa Suomen 7 päivää -lehteä, uutisoi uusimmassa numerossaan, kuinka “Per Gesslen vaimo ei jaksa enää ja on hylännyt miehensä kymmenen vuoden jälkeen”. Ja tämä uutinenhan oli siis siitä, että Åsa ei halunnut matkustaa mukana Perin Ruotsin-kiertueella, vaan meni pariskunnan 6-vuotiaan lapsen kanssa kotiin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.