Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 7. elokuuta 2003 klo 21:50

Taormina on erinomainen sisilialainen ravintola, joka on jokin aika sitten muuttanut Senaatintorin laidalla sijainneesta kellarista Bulevardilla sijaitsevaan kellariin, aivan Ekbergin kahvilan viereen. Uusi kellari on vanhaa tilavampi ja valoisampi. Taorminan ruoka on erinomaista ja ainakin tuntuu aidolta, vaikka en Sisiliassa olekaan käynyt. Taorminassa on myös mukava “hyvän ravintolan” tuntu; pöydät ovat valmiiksi katetut, ruokailijat ohjataan pöytään ja niin edelleen.

Ruokalista on suppea, mutta kaikki ruokalajit ovat hyvin erilaisia. Tia söi tomaatti-manteli-chilipastaa ja minä sisilialaista kala-äyriäiskeittoa, jossa oli neljää eri kalalajia, kahta eri simpukkalajia ja vielä ravunpyrstöjäkin tomaattiliemessä. Jälkiruoaksi Tia söi vanilja- ja pistaasikotijäätelöä ja minä tiramisua, joka oli kyllä enemmän vanukasta kuin kakkua. Kaikki ruoka oli todella hyvää, mutta laadulla on hintansa: kahden hengen kahden ruokalajin illallinen – ruokajuomana vesi – maksoi noin 55 euroa. Suosittelen silti lämpimästi.

Käytiin muuten myös Sun Linesin puolitoistatuntisella Kaunis kanavareitti -sightseeingillä. Hienoa oli ja kovaa tuuli.

Päivitys: TuoToin väki kävi helmikuussa Taorminassa eikä tykännyt. Tampereella sijaitseva Ravintola Perla on kuulemma paljon parempi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.