Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 5. elokuuta 2003 klo 08:21

The Why and How of Blogging. “Web logs, or “blogs,” aren’t just for personal sites. Sites of all kinds can employ blogs to keep visitors informed and up to date. Learn what a blog can do for your site, and see the best tools for creating and maintaining them.” [via Matkalla]

Howl on Rendezvous-lähiverkkoteknologian toteutus Windowsille ja Linuxille. Rendezvous’n avulla käyttöjärjestelmä voi automaattisesti löytää lähellä olevat palvelimet ja tulostimet. Apple käyttää teknologiaa muun muassa iTunesissa, joka listaa lähiverkossa olevat jaetut soittolistat, ja iChatissa, joka näyttää listan lähiverkossa olevista iChatin käyttäjistä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.