Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 25. heinäkuuta 2003 klo 09:56

Irate Scotsman: Autosave. Minkälaisia vaikutuksia olisi, jos Mac OS X:ssä olisi järjestelmätasolla toimiva tiedostojen automaattitallennus, eli jos kaikissa tiedostoja käsittelevissä ohjelmissa muutokset tallentuisivat automaattisesti taustalla.

Pari Mac-saittia ovat yhteistyössä perustaneet varastettujen Macien tietokannan. Jos Macisi varastetaan, ilmoita sen sarjanumero tuonne ja jos olet ostamassa epäilyttävää konetta, tarkista ensin tietokannasta, ettei kone ole varastettu.

BuyMusic.com on uusi kilpailija Applen iTunes Music Storelle. BuyMusic yrittää matkia Applea kaikessa, jopa BuyMusicin mainokset ovat suoria kopioita iTunes Music Storen mainoksista. Ikävä kyllä BuyMusic ei matki Applea musiikin käyttöoikeuksissa: Applen kaupasta ostettua musiikkia saa paljon vapaammin polttaa CD:lle, BuyMusicissa oikeudet vaihtelevat kappalekohtaisesti ja ovat pääsääntöisesti rajallisempia kuin Applella – niin ja formaatti on WMA.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.