Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 19. heinäkuuta 2003 klo 13:53

Wired News: Sony Breaks Ground With New PDA
PalmInfocenter.com: Sony Clie PEG-UX50 and UX40 Announced
Sony julkisti uuden jännittävän näköisen Palm OS -malliston. Uudet laitteet ovat todella pieniä, mutta silti niissä on värinäyttö, digikamera ja MemoryStick-paikka. Hintaakin tosin löytyy, 700 dollaria, ja Suomeen laitteita on toistaiseksi turha odottaa.

Uutistoimisto AP:n mukaan Microsoft aikoo aloittaa mainoskampanjan, jonka aikana se jakaa 1000 dollaria joillekin MSN Messenger -käyttäjille. Kampanja toimii niin, että Microsoftilta tulee käyttäjälle onnitteluviesti, joten voittaakseen pitää olla loggautuneena palveluun. Ikävä kyllä minä en taida missään tapauksessa voittaa: en käytä MSN Messengeriä vaan Proteusta ja olen (tietääkseni) estänyt yhteydenotot henkilöiltä, jotka eivät ole kaverilistallani.

Shrook on uusi RSS-lukija Mac OS X:lle. Siinä on ihan mielenkiintoisia parannuksia suhteessa johtavaan lukijasoftaan, NetNewsWireen, kuten feed-kohtaiset päivitysasetukset (esimerkiksi päivitys vain kerran päivässä), artikkeleiden arkistointi pidempään kuin mitä ne näkyvät feedissä ja automaattisesti päivittyvä feed-kirjasto. Lisäksi Shrookissa on “Distributed Checking”, jossa keskusserveri käy tietyin väliajoin tarkistamassa suosittuja feedejä. Shrook hakee artikkelit keskusserveriltä eikä suoraan alkuperäiseltä serveriltä. Tällä tavalla saadaan pienennettyä serverien kuormitusta. Shrook osaa tuoda tilatut feedit suoraan NetNewsWirestä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.