Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 14. heinäkuuta 2003 klo 21:22

Mirror.co.uk: Quack in Business. 29 000 mereen heitettyä kumiankkaa ja muuta kylpylelua saapuu pian Yhdysvaltoihin – 11 vuotta sen jälkeen, kun ne heitettiin myrskyn kouriin joutuneesta laivasta.

Helsingin Sanomat: EU-parlamentin julkaisema sarjakuva-albumi hämmästyttää. Euroopan kemianteollisuuden liitto ei pitänyt EU-parlamentin julkaisemasta sarjakuvasta, jossa nuori europarlamentaarikko Irina Vega toimii ponnekkaasti tiukan vesidirektiivin puolesta. Vastustajikseen Vega saa kemiantehtaiden hämärämiehiä, jotka uhkailevat hänen kanssaan työskentelevää valokuvaajaa.

Evolt.org: Browser Wars II: The Saga Continues. Lyhyt katsaus www-selaimiin ja sotaan, joka ehkä on taas käynnissä, jos niin haluaa ajatella. Tosin tällä kertaa sotajalalla eivät ole pelkästään Netscape ja Microsoft. Samalla katsaus myös siihen, ettei Tavallista Ihmistä kiinnosta, onko hänellä IE6 vai IE7.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.