Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 8. heinäkuuta 2003 klo 10:43

Sektori.com: Biisin nimi tietoon matkapuhelimella. “Mikä Biisi? on Soneran uusi pilottipalvelu, jonka avulla on mahdollista matkapuhelimella selvittää juuri sillä hetkellä soivan musiikkikappaleen esittäjä. Esittäjän saa selville soittamalla Mikä biisi? -palvelunumeroon (0 700 800 900) ja ohjaamalla puhelinta musiikkia kohden noin 20 sekunnin ajaksi. Palvelu katkaisee puhelun automaattisesti ja lähettää hetken kuluttua tekstiviestillä vastauksen: kuka kappaleen esittää ja mikä on kappaleen nimi.”

The Daily Roxette: Capitol confirms: Marie working on solo album Marie working on new songs. “Today TDR got the confirmation from Capitol Records Sweden: Marie is indeed working on a solo album. She’s doing fine and is currently on vacation with her family.” (Päivitin tuon linkin, kun kerran Lars oli näemmä muuttanut tuon jutun otsikon, tiedä sitten miksi.)

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.