Tiistai 8. heinäkuuta 2003 klo 10:43

Sektori.com: Biisin nimi tietoon matkapuhelimella. ”Mikä Biisi? on Soneran uusi pilottipalvelu, jonka avulla on mahdollista matkapuhelimella selvittää juuri sillä hetkellä soivan musiikkikappaleen esittäjä. Esittäjän saa selville soittamalla Mikä biisi? -palvelunumeroon (0 700 800 900) ja ohjaamalla puhelinta musiikkia kohden noin 20 sekunnin ajaksi. Palvelu katkaisee puhelun automaattisesti ja lähettää hetken kuluttua tekstiviestillä vastauksen: kuka kappaleen esittää ja mikä on kappaleen nimi.”

The Daily Roxette: Capitol confirms: Marie working on solo album Marie working on new songs. ”Today TDR got the confirmation from Capitol Records Sweden: Marie is indeed working on a solo album. She’s doing fine and is currently on vacation with her family.” (Päivitin tuon linkin, kun kerran Lars oli näemmä muuttanut tuon jutun otsikon, tiedä sitten miksi.)