Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 3. heinäkuuta 2003 klo 16:53

Tänään on ollut melkeinpä lomapäivä. Kaikki duunit ovat vähän sellaisessa vaiheessa, ettei niissä ole juuri mitään tehtävää eikä näin kuumalla jaksa mitään uuttakaan aloittaa. Aina voisi vaikka kirjoittaa jotain Macmaailmaan, mutta kun sekin on nykyään vain Tietokoneen pieni liite, niin ei sinne välttämättä kaikki jutut edes pääse. Harmi, että on niin pienet markkinat tässä maassa.

Eilen oltiin koiran kanssa uimassa. Oli hauskaa katsoa, kuinka innostunut se oli. Rannalla oli muitakin koiria eikä Woody välittänyt niistä tippaakaan. Lelun hakeminen lammesta oli paljon tärkeämpi tehtävä.

Tian selkä on edelleen kipeänä. Se vähentää tekemisen mahdollisuuksia varsinkin Tialta, mutta samalla myös minulta, kun pitää olla auttamassa. Täytyy toivoa, että Tia pääsisi alennusmyynteihin ennen kuin loppuvat. Minä nyt en niistä piittaa kuitenkaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.