Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 28. kesäkuuta 2003 klo 16:53

Niin ne vaan näyttävät rahat loppuvan Keskolta, vaikka se tekikin viime vuonna 110 miljoonaa euroa voittoa. Joskus silloin ennen vanhaan Pirkka-lehti jaettiin kaikkiin Suomen talouksiin. Sitten Kesko perusti Plussa-kanta-asiakasjärjestelmän ja lehteä ruvettiin jakamaan vain Plussa-kortin haltijoille. Nyt ehtoja tiukennetaan vielä. Lainaus uusimmasta Plussa-tiedotteesta:

Plussan kanta-asiakaslehti Pirkka postitetaan vuoden 2004 alusta lähtien kaikille Plussa-talouksille, jotka vuoden 2003 aikana ovat tehneet ostoksia Plussa-ostopaikoista vähintään 500 eurolla.

Jos Plussa-taloudella on vuodelta 2003 Plussa-ostoja alle 500 euroa, Pirkka-lehden postitus keskeytyy vuodeksi 2004. (Postitus käynnistyy taas uudelleen vuonna 2005, jos talouden Plussa-ostokset vuonna 2004 ovat vähintään 500 euroa.)

Pirkalle ja Plussalle voi toki antaa palautetta muutoksesta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.