Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 22. kesäkuuta 2003 klo 21:42

Sven-S. Porst kirjoittaa, että hänellä on kolme singleä. Olenko jotenkin outo, kun minulla (tai siis meillä) on pelkästään Roxette-kokoelmassa melkein 200 sinkkua?

Mistä tulikin mieleen, että aiemmin mainitsemani haastattelu on tulossa Nöjesguideniin. Emma teki minusta ja Roxette-harrastuksesta jutun Friikahdus-palstalleen. Tulossa kai seuraavaan numeroon, milloin se sitten ilmestyykään. Mielenkiintoinen vuosi kyllä ollut, kun haastatellaan niin ITviikkoon kuin Nöjesguideniin ja todella eri aiheista.

Bare Bones julkaisi tällä viikolla MailSmith 2.0:n eli uuden version sähköpostiohjelmastaan. Yhtiön perinteen mukaisesti se on todella pelkistetty, mikä on MailSmithin aikaisemmissa versioissa tarkoittanut vain isoja puutteita. Nyt softa julkaistiin vain Mac OS X:lle ja uudistusten määrä on mittava. Tekisi mieli vaihtaa Microsoft Entouragesta, joka on vähän hidas ja jossa on liikaa ominaisuuksia – esimerkiksi kalenteri ja osoitekirja; MailSmith käyttää OS X:n Address Bookia -, mutta sähköpostiohjelman vaihtaminen ei käykään niin vain. Pitäisi siirtää tuhansia viestejä ja kymmeniä filttereitä. Postitilejäkin on ainakin tusina. MailSmith maksaa sata dollaria, joten nyt pitäisi ottaa kaikki irti 31 päivän demosta, mutta miten testaat sähköpostiohjelmaa, kun sähköposti on kuitenkin ihan työväline?

Irate Scotsman kirjoittaa myös MailSmithistä. Samalla hän tunnustaa olevansa “release notes pervert”. Pitää myöntää, että kyllä minäkin rakastan lukea pitkiä versiohistorioita. Tulkaa muutkin ulos kaapista!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.