Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 22. kesäkuuta 2003 klo 17:59

Paluu kaupunkiin on tapahtunut. Tia-parka on ollut sängyn pohjalla koko juhannuksen kipeytyneen selän takia. Nyt hän sai onneksi sellaista troppia, että kipu kyllä lähtee. Se oli sen luokan kipulääkettä, että apteekki ei antanut reseptiäkään takaisin, vaan piti sen “kirjanpitoaan varten”.

Huomenna alkaa WWDC, jossa Apple julkistaa G5-koneet ja Mac OS X:n uuden version, “Pantherin”. Molemmista tihkui tietoa nettiin pari päivää liian aikaisin: Apple mokasi itse ja julkaisi PowerMac G5 -speksit omalla saitillaan ja joku muu julkaisi Panther-ruutukaappauksia (Poistettu ovat jo). Ruutukaappauksista näkee muun muassa sen, että Aquasta on poistettu vaakaraidoitus. Kuvat ovat netissä laittomasti, joten käykääpä katsomassa ennen kuin Applen lakimihet ottavat tuonkin saitin ylläpitäjään yhteyttä.

The Rosai Group, whatever that is, on julkaissut uskottavan kuuloisen listan Pantherin uusista ominaisuuksista.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.