Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 17. kesäkuuta 2003 klo 13:45

Irate Scotsman: “Command-K is so abused!” Miksi kaikissa ohjelmissa omppu-K-näppäinyhdistelmä tekee täysin eri asioita?

Daring Fireball: Internet Explorer. John Gruber kirjoittaa niin hyvin Macin IE:n lopettamisesta, että turha siihen on mitään lisätä. Jutun lopussa on hyviä linkkejä muihin blogikirjoituksiin aiheesta.

Eilen muuten ilmestyi IE:n versio 5.2.3, ensimmäinen päivitys pitkään aikaan. On kuvaavaa, että siinä lukee edelleen “©1995-2001 Microsoft Corporation.” Siis 2001. Kaksi vuotta on ikuisuus tässä maailmassa.

Lisäys: Onpas muuten nolo juttu käynyt Microsoftilla. Macin IE:ssä on Search-tabi ikkunan vasemmassa laidassa, vähän samaan tyyliin kuin Mozillassa. Kyseinen tabi sisältää MSN Search -hakusivun, joka on ihan oikea www-sivu. Nyt joku kämmäri on mennyt poistamaan kyseisen sivun, joten IE:n hakupaneeli näyttää vain “Sorry, the page cannot be found.” -ilmoituksen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.