Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 15. kesäkuuta 2003 klo 22:40

Poskipäissä tuntuu sellainen mukava päivettynyt lämpö, kun on ollut monta tuntia ulkona. Aamulla käytiin Tuomarinkylässä pentunäyttelyssä, tosin kaikki pennut olivat jo sen verran vanhoja, etteivät ne ihan sellaista lässytysmoodia aiheuttaneet.

Iltapäivä meni Antin valmistujaisia juhliessa Suomenlinnassa. Vajaa vuosikymmen siihen meni, mutta kolmannesta pääaineestaan Antti sitten lopulta valmistui maisteriksi. Minun “seitsemän opintoviikkoa kahdessa vuodessa” -tahdillani siihen tulee menemään vieläkin kauemmin.

Korjasin juuri minusta kirjoitetun lehtijutun (edellisestähän olikin jo yli kuukausi), mutta siitä enemmän joskus muulloin. Ensin mennään ainakin nukkumaan.

Ai niin, se piti vielä sanomani, että jos haluaisi todella humalaan, voisi pelata formuloita katsoessa drinking gamea ja juoda aina kun Timo Pulkkinen sanoo “se pitää paikkansa” ja kun Tomi Tuominen sanoo “se on totta”.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.