Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 6. kesäkuuta 2003 klo 16:36

Samik on lisännyt Pinserin blogilistaan toiminnon, joka vie käyttäjän sattumanvaraiseen blogiin. Perhonen.org julkaisi heti perään Sattumablogi-navigaattorin, jonka avulla on helpompi surffata sattumanvaraiselta blogilta toiselle.

CD Baby! listaa asioita, joita Apple kertoi iTunes Music Store -palvelustaan tapaamisessa pienten levy-yhtiöiden kanssa, esimerkiksi että 75 % kaupan olevista kappaleista on ostettu vähintään kerran ja että 45 % kappaleista on ostettu kokonaisena albumina, vaikka kaikki alle seitsemän minuuttia pitkät kappaleet on saatavana myös yksittäisenä.
Päivitys: CD Baby! on poistanut tiedot, koska niiden oli tarkoitus olla luottamuksellisia. BBC:llä on uutinen aiheesta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.