Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 6. kesäkuuta 2003 klo 13:27

Oli aikamoinen järkytys, kun uusittu Katso-lehti kolahti eilen postiluukusta. Suomen ainoa laadukas TV-lehti on muuttunut juorulehdeksi! Ulkoasu ja jutut ovat suoraa kopiota Seiskasta. Ilmeisesti juorulehdissä liikkuu sen verran paljon rahaa, että A-lehdet halusi päästä osille.

Ensimmäisen kerran, ja toivottavasti myös viimeisen, perun lehden tilauksen mielipidesyistä.

Katso ottaa sitten mieluusti vastaan palautetta uudistuksesta. Katso-lehdestä kirjoittaa myös Pertti Avola aamun Hesarissa artikkelissaan En Katso lisää! “Uudesta Katsosta! ei voi sanoa, että se olisi esikuviaan (Seiska, Oho!) laimeampi. Niitä vetisempää mediahöttöä kun on vaikea löytää.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.