Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 3. kesäkuuta 2003 klo 11:38

Slate: Salam Pax Is Real. “How do I know Baghdad’s famous blogger exists? He worked for me.”

Daring Fireball: Looney Tunes. “Apple’s disabling of Internet sharing in last week’s iTunes 4.0.1 update caused quite a stir. I’m baffled – not by Apple’s decision, but by much of the reaction to it. It is simply beyond me to understand how so many people could express such venomous disdain toward Apple for disabling a capability that was so obviously turning into a huge problem.”

New York Post: Apple, Amazon in Online Music Talks. ” Apple Computer and Amazon.com are working on a deal that will make Apple’s popular new online music store available on Amazon, The Post has learned.”

Sektori.com: Esplanadin puistoon langattomat internet-yhteydet. “Elisa kattaa osan Esplanadin puistosta langattomin internetyhteyksin 2-19.6.2003 välisenä aikana. WLAN-tekniikalla toteutettu internetverkko on ilmaiseksi kaikkien Esplanadilla käyskentelevien käytettävissä. Puistonpenkillä surffaukseen tarvitaan oma kannettava tietokone, joka on varustettu WLAN-verkkokortilla. “

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.